Άγγελος Ματο

Author

https://mydatebooks.com/wp-content/uploads/2020/11/Authormain-fixed2-borders-518x638.png

Πόσες εκλεκτές και όμορφες παρουσίες χωρούν στο κάδρο της εργένικης ζωής ενός άντρα;
Πως άραγε να έμαθε τόσα πολλά για τις γυναίκες και τόλμησε να αγγίξει αυτό το ευαίσθητο θέμα στο συγγραφικό του έργο;
Θα βρείτε της απαντήσεις των ερωτημάτων αυτών και όχι μόνο,  ρίχνοντας μια ματιά στο βιογραφικό του συγγραφέα

Επίσημα στο παιχνίδι με το άλλο φύλο μπήκε στα 18 του όταν βρέθηκε να σπουδάζει στη
North Academy of Fitness
ως γυμναστής όπου πάνω από 80% των σπουδαστών ήταν γυναίκες και στην πλειοψηφία τους από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια άρχισε να εργάζεται σε κάποια γυμναστήρια της πόλης αναλαμβάνοντας τα προγράμματα στης αίθουσες όπου συνήθως τα επισκέπτονται μόνο γυναίκες.
Οι συναναστροφές με τόσες πολλές γυναίκες καθημερινά τον βοήθησαν όχι μόνο να μη κομπλάρει στη παρουσία τους αλλά και να φλερτάρει με μεγαλύτερη άνεση.

Στα 19 του δόθηκε η ευκαιρία να εργάζεται ως Yπεύθυνος στα καμαρίνια στο Φιξ Θεσσαλονίκης και να συναναστρέφεται με πιο εκλεκτές παρουσίες, επώνυμους καλλιτέχνες και όλο το επιτελείο τους όπως χορεύτριες και ανερχόμενες τραγουδίστριες. Επίσης κάθε βράδυ είχε την ευκαιρία να επικοινωνεί και με άλλες γυναίκες που επισκέπτονταν τα καμαρίνια. Στη θέση αυτή έμεινε για επτά συνεχόμενα σεζόν.

Modeling
Παράλληλα με τις γνώσεις που απέκτησε ως γυμναστής έφτιαξε ένα καλογυμνασμένο σώμα και με τις κατάλληλες συστάσεις άρχισε να συνεργάζεται με ένα από τα καλύτερα γραφεία μοντέλων της Βόριας Ελλάδας τo “Team Agency”. Αυτό του έδωσε την ευκαιρία να συναναστραφεί επίσης με τα μοντέλα της πόλης αλλά και με επώνυμα μοντέλα από όλη την Ελλάδα.

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Με όλες αυτές της γνωριμίες ήταν φυσικό και επόμενο να ακολουθήσουν προτάσεις για συνεργασία με τα πιο γνωστά μαγαζιά της πόλης.
Επέλεξε τότε να συνεργαστεί ως P.R με το « ( V.I.P  Bar & restorant) “TIMES”» ένας χώρος που συνήθιζε να επισκέπτεται ο επώνυμος και ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης.
Στη συνέχεια συνεργάστηκε με το  « Μιστράλ » ένας ρομαντικός και διαχρονικός χώρος  που αποτελεί επιλογή ζευγαριών κάθε ηλικίας για τα ραντεβού τους..

Στέλεχος διαφημιστικής εταιρίας & Διοργάνωσης event
Κάπου σε αυτή την φάση της ζωής του προέκυψε η  συνεργασία με το γραφείο ¨Gold and Fashion Event¨  όπου μαζί τους άρχισαν να διοργανώνουν από κοινού μια σειρά από επιτυχημένα Fashion shows.

Freelancer: Μodel Management & Event Producer
Αργότερα πήρε την απόφαση να κάνει σόλο καριέρα και να δουλέψει ο ίδιος σαν ανεξάρτητος Μάνατζερ διοργανώνοντας τα δικά του Event έχοντας στήριγμα στην προσπάθειά του αυτή εκλεκτά μοντέλα, καλλιτέχνες και χορεύτριες από όλη την Ελλάδα.

Scouter / talents and models
Στη συνέχεια για ένα διάστημα 3 χρόνων συνεργάστηκε με την ακαδημία «Liby Powers». Μέσα στις δραστηριότητές του ήταν να διοργανώνει τα Casting και τα  Αudition στην Ελλάδα με σκοπό την εύρεση ταλέντων με προδιαγραφές διεθνής καριέρας . Μόνο τυχαία δεν του δόθηκε ο τίτλος του Scouter αφού ο ίδιος είχε 8 χρόνια μουσικές σπουδές στο βιολί, σπουδές σε δραματική σχολή και άλλες σπουδές στην οργάνωση παραγωγής – σκηνοθεσίας για το κινηματόγραφο στα εργαστήρια Οπτικοακουστικών Ίρις. Αν λάβει κανείς υπόψη του και την πολυετή εμπειρία στην οργάνωση των διάφορων event προφανώς και δεν ήταν πλέον δύσκολο να του εμπιστευτούν την θέση αυτή.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η ακαδημία «Liby Powers»  είναι ο μόνος εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος στην Ευρώπη  συνεδριών εύρεσης και προώθησης ταλέντων της Αμερικής:
–  Μ.Α.Α.Ι ( Μmodeling Association America International ( New York & Los Angeles)
–  I.M.T.A  International Modeling Talent  Association (Miami )
Μέσα από τα συνέδρια αυτά ξεκίνησαν την καριέρα τους αστέρες του Hollywood όπως ο Ashton Kutcher, Eva Longoria και πολλοί άλλοι.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό ο συγγραφέας είχε την ευκαιρία μέσα σε ένα διάστημα δεκαπενταετίας να γνωρίσει πολλές γυναίκες κάθε τύπου και κάθε ηλικίας κρατώντας επικοινωνία και συνεργασία με αρκετές από αυτές για μεγάλα χρονικά διάστημα .
Το γεγονός αυτό τον βοήθησε να ψυχολογήσει διάφορους χαρακτήρες γυναικών, να παρακολουθήσει πως κινούνται και πως σκέφτονται ανάλογα με την ηλικία, τον τύπο και τη φάση που περνούσαν.

Styling consulting / Store Manager
Ωστόσο η επόμενη συνεργασία με το  εξειδικευμένο σαλόνι γαμπριάτικων κοστουμιών “ Conti Uomo “ συνέβαλε στο να ερευνήσει αθόρυβα τις επιλογές και τα κριτήρια των γυναικών σε  μια χρήσιμη φάση της ζωής τους όπου επέλεγαν τον άντρα με τον οποίον θα περνούσαν το υπόλοιπο της ζωής τους.
Χωρίς καμία δόση υπερβολής, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να περάσει  αρκετό χρόνο με πάνω από 300 ζευγάρια σε βάθος μιας 5 – ετίας.
Σε αυτή τη φάση της ζωής του γνώρισε και την γυναίκα η οποία τον έκανε να ντυθεί πολύ σύντομα και ο ίδιος γαμπρός και να αφήσει την Ελλάδα πίσω. φεύγοντας μαζί της στο εξωτερικό αφήνει πίσω τη ζωή αυτή αλλά και την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων καταγεγραμμένη στα βιβλία τα οποία έχετε την ευκαιρία να κάνετε δικά σας.

Featured Books